hrvatski
Adresar
Mapa weba

Vijesti:

Njemačka zaklada Schüler Helfen Leben (SHL) raspisala Natječaj na temu integracije mladih migranata i izbjeglica

Petak, 25. studenoga 2016. -

Više od dvadeset godina njemačka zaklada Schüler Helfen Leben (SHL) podržava projekte u jugoistočnoj Europi, a od 2013. godine i u Siriji i Jordanu. Projekti i programi koje ova zaklada podržava usmjereni su na područje edukacije, aktivizma… više

Nacionalna zaklada danas pokrenula vremenski ograničenu inačicu Programa Europa Plus

Utorak, 18. listopada 2016. -

Nacionalna zaklada je, uvažavajući otežane financijske uvjete za djelovanje organizacija civilnoga društva u 2016. godini, danas objavila vremenski ograničene i ciljane inačice Programa Europa Plus i to prvenstveno za međufinanciranje, ali… više

Podrška:

Veleposlanica Kraljevine Norveške u RH, NJ.E. Astrid Versto, danas u Zadru otvara bilateralni sastanak u okviru Fondova EGP i Kraljevine Norveške

Ponedjeljak, 13. lipnja 2016. - Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva u svojstvu Provoditelja Programa za civilnoga društva u Hrvatskoj u okviru fondova Europskog gospodarskog prostora i Kraljevine Norveške u suradnji s donatorima organizira bilateralni sastanak 13. i 14. lipnja u IMPACT – Europskom centru za međusektorsku suradnju u Zadru, pod nazivom "Različitim perspektivama prema suradnji".
Bilateralni sastanak počinje u ponedjeljak, 13. lipnja u 10:30 sati u Zadru u IMPACT centru... više

Otvoren Hrvatski centar filantropije u Rijeci

Ponedjeljak, 03. listopada 2016. -

Europska zaklada za filantropiju i društveni razvoj otvorila je u petak 30. rujna 2016. godine, uz podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, Hrvatski centar filantropije u Rijeci.
Hrvatski centar filantropije resursni je centar za izobrazbu, razvoj i istraživanje filantropije u Republici Hrvatskoj, a kroz članstvo Europske zaklade u Europskom zakladnom centru, izravno je povezan i s filantropskom kućom u Bruxellesu.
U centru je nakon otvorenja bio… više

Izdvajamo:

1. Tjedan filantropije u Hrvatskoj

EGP/Norveški fondovi
Anna Lindh Foundation
Trostruko aHrvatska mreža za suradnju na Euro-Mediteranu
Trostruko a
Europski socijalni fond
Program KEEP
IMPACT - Europski centar za međusektorsku suradnju
Financijske podrške.hr
Korisnik_Plus

____________________________________

Obavijesti

Prijava na listu primatelja e-pošte:
© Nacionalna zaklada za razvoj civilnoga društva 2008.
Štrigina 1a, HR - 10 000 Zagreb, tel +385 (0)1 23 99 100, fax: +385 (0)1 23 99 111